7-AFAD ekiplerine V:E.F.A.

Proje ekibi olarak Mart ayı etkinliğimiz için AFAD ekipleri okulumuza davet edildi.Görevliler okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

08.03.2022 440

Değerli çalışmalarından dolayı,proje ekibimizin hazırladığı 2022 yılı takvimi AFAD görevlilerine hediye edilerek,vefalı gençlik olarak sonsuz emekleri için teşekkür edildi.

Etkinlik linki:https://animoto.com/play/yVRKAeodeujvf1LoesnKZA

 

Güvenlik güçlerine V.E.F.A. etkinliğinde öğrencilerimiz Canva web.2.0. aracını kullanarak polislerimiz için e-dergi hazırladılar.

https://www.canva.com/design/DAE886o9FqE/IVf1_qpUbdDhOCo-NkPf-A/edit

 

Yürütücüsü olduğumuz V.E.F.A. e-twinnig projesi sanal sergi hazırlama görevini üstlendik ve öğrencilerimizle birlikte tamamladık.

 https://www.emaze.com/@ALRFFLTCR

 

V.E.F.A. e-twinnig projemizin sonuna geldik.Tüm etkinlikleri, karma takım çalışmalarını ve final ürünümüzü tamamladık.Moderatörlüğünü üstlendiğimiz kapanış webinarımızı başarı ile gerçekleştirdik.Bu proje öğrencilerimizin vefa duygularının gelişmesine,çok yönlü düşünebilmelerine,farklı web 2.0. araçlarını öğrenerek teknolojiyi doğru kullanmalarını ve ekip ruhunu kazanmalarına faydalı oldu.Ben ve öğrencilerim okulumuz adına bu projede olmaktan mutluluk duyduk.Şimdi amacımız okulumuza projemizle okulumuza kalite etikedi kazandırmaktır.

https://youtu.be/H8dfG0Ed5ZI

İLETİŞİM

Adres:
YAHYAKAPTAN MAH. KIZILAY SK. İZMİT BAŞÖĞRETMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NO: 3 İZMİT / KOCAELİ


Telefon
(262) 311 6470


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın